2022. augusztus 24., szerda

 

Gyilkos a vonal végén

 


A történet Emmyvel kezdődik, aki csak egy kávét akart inni a Starbucksban, ehelyett egy gyilkosság kellős közepébe csöppent. Ahol a halott férfi egy Phabletet csúsztat a zsebébe.

A rendőrségen találkozott a nagyképű Sebastian St. Jamessel, akinek a nagyapáját megölték. A fiú meghívta, hogy menjen ő is arra a szuperbiztonságos iskolába, ahol ő is él, mert állítja, hogy Emmy a következő célpont.

Minél több időt tölt ott, egyre több titok derül napvilágra Emmy számára és a gyilkos mindvégig a nyomában van, végül az utált Sebastian segítségére lesz szüksége.

Amikor elmenne egy esti kávéra, a Gyilkos megtalálja, aki elmondja a gyilkosságokról a mögöttes tartalmat – nyilvánvalóan, mint minden gyilkos a filmekben – ezzel is húzva az időt, amíg egy titkos megmentő jön a segítségére.

Ez a könyv úgy zárul le, hogy kap egy Phabletet, ami az Apájáé volt, ami azért különös, mert Emmy nem ismeri az apját. És itt merülnek fel a következő kérdések.

Személy szerint nekem ez a könyv nagyon tetszett, sokszor újra olvastam, szeretem a könyvekben a bűnügyi szálat, tetszettek benne a csavarok és ott volt az az óvatosan megírt szerelmi szál, amit imádtam, könnyű olvasmány, nem gabalyodsz bele a szálakban és érthető minden lépés, amit tesznek. Mindenkinek csak ajánlani tudom. 

(forrás: Góczán Johanna – Ganz Ábrahám Technikum)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése